Alt om viltkjøtt

Voksne

Alt om viltkjøtt : behandling fra fall til fryseboks

Kåre Vidar Pedersen

2010

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Vilt
Boken viser hvordan du skal ta vare på viltkjøttet, fra du har felt dyret frem til det havner ferdig partert i fryseboksen. Trinn-for-trinn-billedserier viser feltbehandling (utvomming), flåing og ribbing, mørning, partering samt oppbevaring av de viktigste viltartene i Norge: elg, hjort, villrein, rådyr, tiur, rype, hare, bever, villsvin, and, gås, sjøfugl, vadefugl og sel. Kåre Vidar Pettersen er jeger og redaktør med en rekke bokutgivelser bak seg. Finn Edvin Hansen er jeger, kokk og viltkokebokforfatter.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content