Åpningstider i dag

Våre bibliotek

Dette skjer hos oss

Se alle arrangementer

Sjekk ut vårt digitale bibliotek

Vi har mye mer enn bøker. Helt gratis!

Gå til digitalt bibliotek

Våre leseforslag

Se alle leseforslag

Tjenester og tilbud hos oss

AviserBestill en formidlerBibliotekbesøk for skoleklasser og barnehagerBibliotekets podkastBokbestillinger til skoler og barnehagerBook en bibliotekarFrøbyttestasjonKopiering / skanning / utskriftLesestundLokalhistorieLån et møteromMusikkrommet på HovedbiblioteketOmvisningTeleslynge på arrangementerTrådløst nettUtlån av musikkinstrumenterUtlån av symaskiner
Se alle tjenestene våre

Våre leseforslag

Se alle leseforslag

Bibliotekene våre

 • Hovedbiblioteket

  På Hovedbiblioteket i Tønsberg får du tilgang til en variert samling, du kan benytte PC og printer, låne grupperom og besøke With bok og kaffe. Vi har også spennende arrangement for alle aldre gjennom hele året. I ukedagene åpnes dørene kl. 08.00 og det er betjent fra kl. 10.00. Telefontid: man. - fre. kl. 10.00-12.00 og 12.30-14.00.

  Gå til Hovedbiblioteket
  Tønsberg og Færder bibliotek. Foto.
 • Revetal bibliotek

  Revetal bibliotek er lokalisert midt i Revetal sentrum. Her får du tilgang til en variert biblioteksamling, kan benytte deg av PC og printer, låne grupperom og besøke Wilmas Kafé. Vi har også spennende arrangement for alle aldre gjennom hele året. Vi har telefontid tirsdag til fredag fra kl. 11.00 - 16.00, og lørdag fra kl. 11.00-14.00.

  Gå til Revetal bibliotek
  Revetal bibliotek fasade
 • Tjøme bibliotek

  Tjøme bibliotek ligger i det tidligere kommunehuset i Tjøme sentrum. Her kan du låne bøker, filmer, lydbøker m.m. Vi har egen samling med lokalhistorisk litteratur. Vi har kopimaskin, trådløst nett og pcer med utskriftsmulighet. Du kan nå oss på telefon i betjent åpningstid.

  Gå til Tjøme bibliotek
  Tjøme sentrum rådhus. Foto.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content