Helt gresk

Voksne

Helt gresk : oppskriften på sunnhet og nytelse

Fedon A. Lindberg

2004

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Matlaging - Hellas
Maten står i sentrum når vi blir med Fedon Lindberg på en reise til hans barndomsland Hellas. Lindberg ønsker i denne boken å vise hvordan livsstil, mat og helse henger sammen, og tar utgangspunkt i grekernes antikke og moderne tradisjon. Vi får blant annet oppskrifter og opplevelser som inneholder gresk salat, kjempebønner i tomatsaus, kalamari, reker saganaki, lammekeftedes krydret med mynte og anis, den obligatoriske tzatziki, auberginer papoutsaki, fylte vinblad og paprika, løvtynne skiver av frityrstekt zucchini, kikertkroketter. Gjennomillustrert med fargefotografier av Mats Widén. Boken ble utgitt i 2004, og er nå tilgjengelig igjen.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content