Eventyrlig

Kokebøker  •  Voksne

Eventyrlig : jakten på de beste norske råvarene

Karla Siverts

2016

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Matlaging - Norge
I denne boken tar Karla Siverts leseren med på en reise inn i et eventyrland av norske smaker og råvarer. Hun viser fram den mest fristende sjømaten, de mest innbydende grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet Norge har å by på – og gir oss oppskriftene på de beste rettene råvarene kan brukes til. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk er gjengangere i kokeboken. Karla Siverts (1987-2016) jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, som serverer en raffinert utgave av norsk husmannskost. Boka er laget av Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen. Omtalen er utarbeidet av BS.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content