Eyvind Hellstrøm

Foto: Ulflarsen

(CC BY-SA 4.0)

Eyvind Hellstrøm

1948

Norsk

Eyvind Hellstrøm er en norsk kokk, kokebokforfatter og programleder. Han var i 27 år sjefskokk og medeier ved restaurant Bagatelle i Oslo, den første restauranten i Norge som ble tildelt to stjerner i Michelinguiden. Hellstrøm har bidratt i stor grad til norsk kokkekunst og restaurantliv i Norge.

Hentet fra Store norske leksikon

Som forfatter

Emner knyttet til Eyvind Hellstrøm

  • Julemat : matlaging
  • Desserter : matlaging
  • Internasjonal matlaging
  • Iskrem : matlaging
  • Vegetarretter : matlaging
  • Matlaging - Barn og ungdom
  • Matlaging
  • Restauranter og kaféer - Frankrike - Paris
  • Sjømat : matlaging
  • Matlaging - For ungdom

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content