Få tilgang utenom åpningstid

Illustrasjonfoto interiør bibliotek
Foto: Tønsberg og Færder bibliotek
Illustrasjonfoto interiør bibliotek
Foto: Tønsberg og Færder bibliotek
Illustrasjonfoto interiør bibliotek
Foto: Tønsberg og Færder bibliotek
Sist oppdatert 20. mars 2024

Oppgrader bibliotekkortet ditt til et adgangskort, og du får tilgang til biblioteket fra kl. 07.00 til kl. 23.00 hver eneste dag, hele året.

Du bruker kortet ditt og PIN-koden din for å låse opp døra når du skal inn. Denne tilgangen kan du bruke både på Hovedbiblioteket og på Revetal bibliotek.

I meråpent-tida kan du bruke biblioteket som vanlig, men du kan ikke få veiledning, ettersom personalet ikke er til stede. For å kopiere og ta utskrifter, må du bruke Princh-løsning og betale på nett når du skriver ut. Du kan hente reservert materiale. Når du får beskjed om å hente reservert materiale, får du samtidig et hentenummer. Bruk nummeret for å finne materialet på hente-hylla. Husk deretter å låne på automaten.

Når du er på biblioteket i meråpent-tida er det viktig at du tar hensyn til andre, og rydder opp etter deg.

Tilgangen er personlig, og du har ikke mulighet til å slippe andre inn i meråpen tid.

Dersom brannalarmen skulle gå, er du selv ansvarlig for å komme deg ut av biblioteket.

Hvordan får jeg tilgang til meråpent bibliotek?

Du må oppgradere bibliotekkortet ditt til adgangskort. Du kan ta kontakt med oss i betjent åpningstid og signere kontrakt. Husk å ta med bibliotekkortet ditt.
Det er også mulig å signere digitalt via ID-portalen i appen Bibliofil (gå til Min Side og Min Profil og skroll nederst og start signeringen)

Her finner du informasjon om appen Bibliofil

Du må være over 15 år for å oppgradere bibliotekkortet ditt til adgangskort. Barn under 15 år må ha følge av foreldre eller foresatte hvis de bruker biblioteket i meråpent-tiden.

Hvordan blir min sikkerhet ivaretatt på biblioteket i meråpent-tiden?

Biblioteklokalet er videoovervåket av hensyn til din sikkerhet, og som beskyttelse for bibliotekets inventar og utstyr. Det tas stikkprøver av at kontrakt og regler overholdes. I meråpent-tiden er bibliotekdøren låst. For å komme inn, må man ha oppgradert bibliotekkortet til adgangskort.

Opplever du en utrygg situasjon, bør du forlate biblioteket. Du kan også tilkalle vekter på tlf: 415 60 002 (gjelder Hovedbiblioteket). Gjelder det liv og helse, tilkaller du nødetatene på telefon 110 – 112 – 113. Hvis brannalarmen går, må du forlate bygningen umiddelbart.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content