Til tjenester og tilbud

Samlingen vår

Musikkrommet på Hovedbiblioteket

Hovedbiblioteket har eget musikkrom. Dette er virkelig en oase for musikkinteresserte!

Mann ser i bokhylle med musikkbøker
Foto: Anette Asbjørnrød
Mann ser i bokhylle med musikkbøker
Foto: Anette Asbjørnrød
Mann ser i bokhylle med musikkbøker
Foto: Anette Asbjørnrød

På musikkrommet finner du et rikt utvalg av musikkbøker, musikktidskrifter, dvd-er og cd-er. Alt dette kan du låne med deg hjem.

Hvis du ikke har cd-spiller eller dvd-spiller hjemme så kan du lytte til musikken eller se musikkfilmene på biblioteket.

Musikkrommet er utstyrt med 3 lyttestasjoner pluss en 1 blu-ray-spiller som ikke bare kan brukes til å se musikkfilmer, men også kan brukes til å høre på musikk med utvidet kvalitet fra dvd-audio eller blu-ray-audio.

I tillegg til alt dette kan du spille keyboard eller lage musikk selv på 1 av musikkrommets 2 mac-er som er utstyrt med topp programvare: Du kan velge mellom Reason, Ableton live eller Logic Pro og biblioteket har bøker som kan gi deg opplæring.

Ønsker du å lagre kan du få kjøpt en minnepenn i skranken i 1. etasje. Da har du også mulighet til å jobbe videre med det du har begynt på ved en senere anledning.

Biblioteket har også masse lærebøker og noter for deg som spiller et instrument, eller for deg som har lyst å lære å spille et instrument. Vi har også instrumenter du kan låne med deg hjem i 4 uker

Har du spørsmål om musikkrommet eller bibliotekets musikktilbud så ta kontakt med musikkbibliotekar Knut Tore Abrahamsen eller spør oss når du er innom.

Velkommen til musikkrommet!

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content