Til tjenester og tilbud

Rom og utstyr

Lån et møterom

Vi låner ut møterom gratis til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Foto av møterommet Kreatoriet
Foto av møterommet Kreatoriet
Foto av møterommet Kreatoriet

Bibliotekene i Tønsberg og Revetal og Tjøme tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom til grupper på minimum tre personer.

Møterom på Tjøme bibliotek kan bestilles på epost: tjome.biblioteket@tonsberg.kommune.no eller tlf 33 06 78 33

Møteromsbestillinger til Revetal og Tønsberg gjøres i bookup.no. Der finner du mer informasjon om hvert enkelt rom.

Bookinger kan gjøres inntil 4 uker frem i tid. Du kan logge inn i BookUP med Vipps, Google eller registrere bruker med mailadresse og passord.

Det er dessverre ikke mulig å booke rom samme dag. Dersom vi har rom ledig, kan dette benyttes. Spør i skranken på biblioteket.

Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter kan lånes av andre.

Lån av møterom er gratis i bibliotekets åpningstid. Det er en forutsetning at møterommene etter møtet settes tilbake i den stand de var ved møtestart. Utenom betjent åpningstid er det den som bestiller møterommet som har ansvar for at deltakerne forlater bygget når møtet er slutt.

Hvis du ønsker å bruke møterommene etter åpningstiden (meråpent bibliotek), må du oppgradere bibliotekkortet ditt og ha lest og forstått branninstruks for lånetakere av møterom. Les mer om meråpent.

Du kan også bestille mat til møte ved å ringe With bok & kaffe på telefon: 989 01 885. På Revetal kan du bestille mat fra Wilma's kafe på telefon: 413 71 388

Reglement for utlån av møterom:

  • Bibliotekets møterom kan brukes av lokale lag og foreninger i Tønsberg, Færder og Vestfold, av privatpersoner (ikke kommersielle), kulturskoler, gratis boklanseringer, studieorganisasjoner og kommunale virksomheter i de to kommunene.
  • Lån av møterom er gratis i bibliotekets åpningstid. Det er en forutsetning at møterommene etter møtet settes tilbake i den stand de var ved møtestart. Utenom betjent åpningstid er det den som bestiller møterommet som har ansvar for at deltakerne forlater bygget når møtet er slutt.
  • Møterom kan forhåndsbestilles inntil fire uker før møtedato. Faste arrangementer i samarbeid med biblioteket kan avtales for et halvt år av gangen.
  • Når møterom brukes til åpne arrangementer, er det en forutsetning at arrangementet er gratis, og i tråd med bibliotekets formålsparagraf, slik den er nedfelt i Lov om folkebibliotek, $1.
  • Biblioteksjefen kan avvise møter og arrangementer som ikke er forenlig med bibliotekets formål og virksomhet.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content