Til tjenester og tilbud

Rom og utstyr

Lån et møterom i Tønsberg

Vi låner ut møterom til frivillige foreninger, lag og studiegrupper gratis.

Foto av møterommet Kreatoriet

Tønsberg og Færder bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom til grupper på minimum tre personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Lån av møterom er gratis i bibliotekets åpningstid. Det er en forutsetning at møterommene etter møtet settes tilbake i den stand de var ved møtestart. Utenom betjent åpningstid er det den som bestiller møterommet som har ansvar for at deltakerne forlater bygget når møtet er slutt.

På biblioteket har vi 3 møterom du kan låne:

  • Lille Sverdrup: 8 stoler og bord, ikke noe teknisk utstyr
  • Bjørneboe: 20+ stoler, prosjektor og høyttalere, kun HDMI-kabel og stereo minijack lydkabel
  • Kreatoriet: 16 stoler og bord + 4 ekstra stoler. Prosjektor og høyttaler med HDMI- og VGA-kabel og stereo minijack lydkabel tli pc

For å låne møterom send en epost til moterom@tnb.no Det tar vanligvis 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag). For samme dag kan det gjøres i skranken i betjent åpningstid.

Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter kan lånes av andre.

Hvis du ønsker å bruke møterommene etter åpningstiden (meråpent bibliotek) må du oppgradere bibliotekkortet ditt og ha lest og forstått Branninstruks for lånetakere av møterom. Les mer om meråpent.

Du kan også bestille mat til møte ved å ringe With bok & kaffe på telefon: 33 31 64 70.

Kalender med oversikt over når møterommene er booket og ledige

Reglement for utlån av møterom:

  • Bibliotekets møterom kan brukes av lokale lag og foreninger i Tønsberg, Færder og Vestfold, av privatpersoner (ikke kommersielle), kulturskoler, gratis boklanseringer, studieorganisasjoner og kommunale virksomheter i de to kommunene.
  • Lån av møterom er gratis i bibliotekets åpningstid. Det er en forutsetning at møterommene etter møtet settes tilbake i den stand de var ved møtestart. Utenom betjent åpningstid er det den som bestiller møterommet som har ansvar for at deltakerne forlater bygget når møtet er slutt.
  • Møterom kan forhåndsbestilles inntil fire uker før møtedato. Faste arrangementer i samarbeid med biblioteket kan avtales for et halvt år av gangen.
  • Når møterom brukes til åpne arrangementer, er det en forutsetning at arrangementet er gratis, og i tråd med bibliotekets formålsparagraf, slik den er nedfelt i Lov om folkebibliotek, $1.
  • Biblioteksjefen kan avvise møter og arrangementer som ikke er forenlig med bibliotekets formål og virksomhet.
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Færder kommune
Tønsberg kommune
Bygget med Libry Content