Verdens beste lam

Kokebøker  •  Voksne

Verdens beste lam : 17 lærlinger fra 13 land møter 18 mesterkokker

Håkon Høye

2018

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Lammekjøtt : matlaging
Lammekjøtt er verdsatt i land og kulturer over hele verden. Det er også fellesnevneren i denne kokeboken. Boken er resultatet av Oslo voksenopplærings kokkelærlingprogram. Deltakere fra 13 nasjoner får lære norsk og ta fagbrev ved noen av hovedstadens flotteste restauranter. Vi møter deltakerne i personlige intervjuer om livet på flukt, og om mattradisjonene de har tatt med seg fra hjemlandene. Side om side med intervjuene, finnes lekre oppskrifter på lam og godt tilbehør. Mesterkokkene som har ansatt kokkelærlingene, forteller om sine innfallsvinkler til matlagning og deler tips og triks. Også flere sauebonder intervjues om dyrevelferd og bærekraftig kjøttproduksjon. I tillegg har boken oversikt over stykningsdeler, register og adresseliste til restaurantene som deltar i lærlingeprogrammet. Boken er gjennomillustrert med inspirerende fotografier av matrettene, og stemningsfulle bilder av lam og norsk natur. Omtalen er utarbeidet av BS.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content