Sauces

Voksne

Sauser : salte og søte, klassiske og nye

Michel Roux

2001

Originaltittel:Sauces

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Sauser : matlaging
En god saus kan forvandle den enkleste råvare til en helt spesiell matopplevelse. Her gis det innføring i sauslagingens edle kunst av en mester i faget, den fransk-engelske kjøkkensjefen Michel Roux, prisbelønnet kokebokforfatter og restauranteier med stjerner i "Guide Michelin". Med sine mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av kalde og varme sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette, delikate frukt- og grønnsakpurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnaisesaus og sjokoladesaus. Ulike typer grunnkraft er selvfølgelig også med. Gjennomillustrert.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content