Matgründeren

Voksne

Matgründeren : om å utvikle småskala og spesialiserte matbedrifter

2005

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Bedriftsetablering : bedriftsøkonomi
  • Næringsmiddelindustri : næringsliv
Mange vurderer å etablere sin egen bedrift, og noen få iverksetter sine planer. Boken er skrevet for de som tenker på å starte, er i ferd med å starte eller allerede har etablert en bedrift innen matsektoren. Tema som drøftes er: Hvorfor bli matgründer? Oppbygging av matvaresektoren og rammebetingelser. Fra idé til matbedrift. Hva betyr hushold, familie og kjønn for bedriftsetableringen? Hva legger forbrukerne mest vekt på? Valg av konkurransestrategi. Markedsføring og markedskanaler. Samspill, relasjonsbygging og nettverk. Støttespillere i nyskapningsarbeidet.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content