Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt

Kokebøker  •  Voksne

Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt : en fleksitarianers bekjennelser

Aicha Bouhlou

2019

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Grønnsaker : matlaging
  • Matlaging
Fleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content