Les aliments contre le cancer

Voksne

Mat mot kreft : sunt og godt kosthold som virker forebyggende

Richard Béliveau

2008

Originaltittel:Les aliments contre le cancer
Oversatt av:
Bente Christensen

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Helsekost
  • Kreft
30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte.

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content