Lakrits

Kokebøker  •  Voksne

Lakris : mat - drikke - søtsaker

Elisabeth Johansson

2014

Originaltittel:Lakrits
Oversatt av:
Espen Borling Josefsen

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Lakris : matlaging
Visste du at lakris kan brukes som smakstilsetning og krydder i mange typer mat og drikke? I denne boka finner du 60 oppskrifter på bakverk, middager, desserter og drikke laget med lakris. I tillegg får du en rekke faktaopplysninger om lakris, og forfatteren forklarer hvorfor denne råvaren ikke bare smaker godt, men også kan gjøre godt for kroppen. Elisabeth Johansson har tidligere skrevet boken «Hjemmelaget is» (2014).

Utgaver

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content