Voksne

Gyldendals nye store kokebok

1998

Originaltittel:ICA-förlagets store kokbok

Lån boka

Tilgjengelig som:

Om boka

  • Matlaging
Dette er andre utgave av Gyldendals store kokebok med Ingrid Espelid Hovig som redaktør. Kokeboken legger stor vekt på trinn-for-trinn-bilder som viserhvordan man skal lage såvel enkle som mer kompliserte retter. I oppskrifteneer det tatt hensyn til dagens retningslinjer for god ernæring, og motto for boken er "sunn mat er god mat". Det brukes derfor lite fett og salt i de fleste av rettene, uten at dette skulle redusere verken smak eller utseende.Matlaging i mikrobølgeovn har fått en viktig plass i boken, og for hver rettsom ved siden av tradisjonell fremgangsmåte også egner seg for tilberedning i mikrobølgeovn, er dette nevnt i tilknytning til oppskriften. De fleste oppskriftene oppgir mengder både til få og mange porsjoner, slik at det skalvære like enkelt å lage mat for aleneboeren som for den større familie. Boken er rikt illustrert. Har ordliste og fyldig register.

Utgaver