Laster side
Til arrangementer

Verksted og kreativitet

Grønn Fredag

Reparasjon og salg av brukt friluftsutstyr og -klær.

Foto: DNT
Foto: DNT
Foto: DNT

Gratis - ingen påmelding

Dato

fre 24. november

Tid

16:30 - 19:30

Sted

Hovedbiblioteket - Kreatoriet

Arrangør

DNT Ung Vestfold og DNT Tønsberg og omegn

Er du opptatt av miljø og lei av kjøpepresset på Black Friday? Har du et hull i buksa du gjerne skulle ha fikset? Eller skulle du gjerne hatt noen nye turklær eller turutstyr til en billig penge? Vi i DNT ung Vestfold og DNT Tønsberg og omegn arrangerer Grønn fredag som et miljøvennlig alternativ til Black Friday!

Her setter vi opp stativer med brukte turklær og turutstyr du kan kjøpe. Her kan du finne alt fra ullgensensere og luer, til ski, telt og tursko. Alt er brukt tidligere så du belaster derfor ikke miljøet med å produsere noe helt nytt til deg. I tillegg er det sannsynligvis her du får aller best pris i jungelen av Black Friday tilbud!

Det er også mulighet til å få hjelp til å reparere ødelagte turklær. Vi har flinke syere på plass som kan vise deg hvordan du lapper et hull, skifter glidelås eller syr på knappen du har mistet. Vi har en del ekstra utstyr som er mest vanlig å få bruk for ved reparasjon av klær, men skal du for eksempel bytte glidelås så tar du med en som passer ditt plagg/utstyr i farge og størrelse.

Slik betaler du for klær/utstyr:

Alle tingene blir merket med “Vipps-lapper”. Her står det et telefonnummer og prisen som er ønsket av selger. På denne måten pengene direkte fra kjøper til selger.

Slik selger du tingene dine:

Du kan levere inn turklær og turutstyr på forhånd eller ta med deg på selve arrangementet. Hvis du ønsker å levere det inn på forhånd kan du gjøre dette i uke 47 (samme uke som arrangementet) på tursenteret vårt på brygga i Tønsberg (Nedre langgate 36). Tursenteret er åpent mandag – fredag 10-16. Torsdag er det åpent til kl. 17.00. Klær må leveres inn før kl. 12.00 på fredag 24.november eller tas med direkte på arrangementet.

Dette skjer med det som ikke blir solgt:

Klær og utstyr som henger igjen tas med tilbake til tursenteret i Tønsberg og henges på Vipps-stativet vårt der. Det kan hentes uken etter (uke 48). Blir det hengende i to uker etter arrangementet uten å bli hentet eller solgt fra vipps-stativet, gir vi det videre til bruktbutikk/andre som har bruk for klærne.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content