Til leseforslag
Omslag: "This poison heart" av Kalynn Bayron
Ungdom

This poison heart

Kalynn Bayron

Fantasy
Bestill

Anbefaling

Briseis kan være borti giftige planeter uten at hun blir dårlig eller dør.

Kalynn Baryonn skriver en god moderne fantasy om Briseis som må finne ut hvem hun er, hvor hun kommer fra og hvem hun faktisk skal stole på.

Da Briseis arver en eiendom fra sin biologiske familie så drar hun og mødrene dit for å tilbringe sommeren der. Målet er å finne ut hva slags sted dette er og om det er noe de vil beholde.

Hva kan Briseis egentlig bruke evnene sine til, og hvorfor kan hun ta på giftige planeter uten at det skjer noe?

Utrolig, spennende bok hvor du bare må lese videre for å finne ut hva som skjer.

Om boken

Briseis har hatt fortryllende evner med planter så lenge hun kan huske. Det blomstrer i fotsporene hennes og blader snur seg etter henne som om hun var selve sola. Hun og adoptivmødrene hennes har prøvd å skjule evnene for omverdenen hele livet hennes. Når Briseis arver et hus fra sin biologiske mor har hun plutselig plass og ro til å teste kreftene sine. Men når hun setter i gang med husets overgrodde hage oppdager hun at hun også har arvet flere generasjoner med hemmeligheter: et gjemt alter til en mørk gudinne, et slektstre med hekser som går ufattelig langt tilbake i tid og en skjult hage med de mest giftige vekstene på jorda. Fortelling for ungdomstrinnet og oppover. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content