Til leseforslag
Omslag: "Invasjonen" av Rut Granli
Eldre barn

Invasjonen

Rut Granli

Romaner SpenningRomvesen
Bestill

Anbefaling

Creepy og spennende! Stranger Things i bokform for deg som egentlig er for ung for tv-serien..

Justyna har en spesiell kontakt med de lysende skapningene som dukker opp på skolen. De som først kanskje virker både kule og litt vennlig, blir ganske creepy i den første boka i serien "Ephyra". Og hvordan får du vennen din til å tro på deg, når du er den eneste som ser de? Sammen må de finne ut hva de er, hva de vil - og hvorfor Justyna har den spesielle kontakten med de.

Jeg fikk litt "Stranger Things"-følelse da jeg leste denne boka. Veldig spennende! Og jeg gleder meg til bok 2 i serien.

Om boken

Mystiske, lysende skapninger inntar skolen til Justyna. Hva vil de henne? Når mystiske, lysende skapninger begynner å innta skolen, skjer det endelig noe spennende i livet til Justyna. Hun har ønsket seg at det skal skje noe action, en katastrofe, hva som helst! Sammen med vennene må hun finne ut av hva disse lysene er. Men hva vil egentlig disse skapningene? Og hvorfor er det bare Justyna som møter på dem? Det ser ut som om Justyna får katastrofen hun ønsket seg. Invasjonen er første bok i Ephyra-trilogien. Fortelling for mellomtrinnet.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content