Til leseforslag
Omslag: "Full bajas : roman" av Ingunn Thon

Barn

Full bajas

Thon, Ingunn2023

Romaner
Bestill

Anbefaling

En sjarmerende bok med lattergaranti!

Har du noen gang hatt lyst til å gjøre det stikk motsatte av det som forventes av deg? Det har ikke Orion. Han oppfører seg alltid helt eksemplarisk. Men det endrer seg den dagen han får beskjed om å være litt mindre perfekt.

Dette er en morsom fortelling om hva som skjer når Orion slipper løs sin indre bajas. Forbered deg på en historie som er hEEEeeelt SPrrrøøØ kokkelimonke kLin koKOS!

Om boken

Orion Sigerstad er perfekt. Så perfekt at han ikkje har brukt viskelêr i heile sitt liv, for han skriv aldri feil. Han anar ikkje kor rektors kontor er, for han har aldri oppført seg i nærleiken av dårleg. Og han spelar fløyte så perfekt at han kjem til å bli tidenes yngste elev ved Makelaus musikkonservatorium. Han må berre få vist det på den store konserten i morgon! Men på konsertdagen vaknar Orion og er blitt heilt bajas. Når han skal seie pent god morgon til foreldra, brølar han i staden. Han skriv TISS som svar på matteoppgåva. Han kastar ball i ansiktet på gymlæraren. Og han spelar ikkje ein einaste riktig tone på fløyta. Kva er det som går av han? Og går det an å fikse det i tide til den viktige konserten? Forteljing for småskole-/mellomtrinnet.

Kontakt

Færder kommune
Tønsberg kommune
Ansvarlig redaktør: Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygget med Libry Content