Bokbabbel
– en podkast fra Tønsberg og Færder bibliotek

Bokbabbel er Tønsberg og Færder bibliotek sin podkast-kanal.

Du finner vår podkast på podbean: https://www.podbean.com/pu/pbblog-b6guh-b3f3e5 og i din podkast-leser.

Bokbabbel

Vi startet med en serie vi kalte «Bokbabbel med Hilde og Anita» og de første episodene vil du høre bibliotekarene Hilde Ditmansen og Anita Berulfsen Steigre prate om bøker. Upolert og uhøytidelig utforsker de deler av samlinga, snakker om hva som gir dem leselyst og hva det er ved en bok som gjør at akkurat DEN fenger. Hilde og Anita påstår at det finnes en bok for alle, og vil gjerne hjelpe deg å finne ut hva det er som gjør at akkurat DU kan like en bok. I Bokbabbel vil du også bli kjent med andre av våre ansatte ved biblioteket. Og vårt mål er å spre leseglede og hjelpe deg å bli inspirert til å lese.

Mangasnakk

Vi har også Mangasnakk med våre mangaentusiaster Stine-Louise Jørgensen og Charlotte Ringdal.

Manga er det japanske ordet for tegneserier og i Mangasnakk blir du kjent med mange av de største seriene. Bli bedre kjent med manga og la deg inspirere til å lese japanske tegneserier. 

Klosterpodden

Her vil vi utforske nærmiljøet vårt, og i første episode vil du høre Britt Sande og David Bøvre utforske lokalhistorisk avdelinga.

Kreditering - musikk:

Badabing Badaboom by texasradiofish (c) copyright 2014 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license. http://dig.ccmixter.org/files/texasradiofish/47911 Ft: SackJo22, copperhead

Translate »