Kunsten å tryne

torsdag 29. april 2021

Bokfakta:

Tittel:
Kunsten å tryne
Forfatter:
Jan Tore Noreng
Utgivelsesår:
2020

Kunsten å tryne handler om Samuel og Jonas. De har vært venner siden barneskolen og har egentlig aldri vært de kuleste gutta.  Samuel og Jonas driver med parkour, noe de har gjort i flere år. De har terpet mye på de ulike triksene, noe som gjør at de også har blitt ganske sterk. 

Men da et nytt skoleår starter så endrer ting seg. Plutselig blir de kuleste jentene i klassen interessert i dem. Det blir blir et problem fordi en kveld de er ute å driver med parkour hvor Samuel treffer en mystisk jente. Samuel klarer å komme i kontakt med henne, og han blir forelsket i henne. Problemet kommer da Helene har forelsket seg i Samuel og han ikke helt klarer å fortelle henne at han ikke er interessert. 

Den nye populariteten fører også med seg uante konsekvenser for Jonas og Samuel. Etterhvert så settes vennskapet deres også på prøve og begge må ta et oppgjør med både hverandre og seg selv. I tillegg er Ella mye fraværende i forholdet med Samuel, hva er det egentlig som skjer med henne?

Kunsten å tryne er utrolig spennende bok med er språk som flyter av gårde. Det er lett å kjenne seg igjen i de utfordringene som både Samuel og de andre kommer opp i. Boka handler virkelig om å tryne, men å klare og reise seg igjen og prøve på nytt. 

Anbefalt av Ingeborg

Translate »