Få tilgang til meråpent bibliotek

 

Hva er meråpent bibliotek?

Et meråpent bibliotek er et bibliotek du kan benytte også utenom betjent åpningstid.
Hvis du har oppgradert bibliotekkortet ditt til et adgangskort, har du tilgang til biblioteket fra kl. 07.00 til kl. 23.00 hver eneste dag, hele året.
Du bruker kortet ditt og PIN-koden din for å låse opp døra når du skal inn. Denne tilgangen kan du bruke både på Tønsberg og Færder bibliotek og på Revetal bibliotek.

Hva kan jeg gjøre på biblioteket i meråpent-tiden?

Nesten alt det samme som du kan gjøre i vanlig åpningstid. Du kan:

  • låne og levere
  • lese bøker
  • lese aviser og tidsskrifter
  • bruke publikums-PC-er
  • bruke gratis trådløst nett
  • jobbe
  • kopiere, skanne, ta utskrifter
  • gjøre lekser
  • møte venner
  • slappe av

Du kan ikke få veiledning i meråpent-tiden, ettersom personalet da ikke er til stede. For å kopiere og ta utskrifter, må du bruke Princh-løsning og betale på nett når du skriver ut.
Du kan hente reservert materiale i selvbetjent tid. Når du får beskjed om å hente reservert materiale, får du samtidig et referansenummer. Bruk nummeret for å finne materialet på hylla for reserverte bøker. Husk deretter å låne på automaten.

Hvordan får jeg tilgang til meråpent bibliotek?

Du må oppgradere kortet ditt til adgangskort. Det gjør du ved å signere og levere denne kontrakten biblioteket: Kontrakt for meråpent bibliotek (pdf) 
Det er også mulig å signere digitalt via ID-portalen i appen bibliofil (gå til Min Side og Min Profil og skroll nederst og start signeringen)
Du må være over 15 år for å oppgradere kortet ditt til adgangskort. Barn under 15 år må ha følge av foreldre eller foresatte hvis de bruker biblioteket i meråpent-tiden.

Hvordan vet jeg når biblioteket stenger?

Det blir gitt beskjed over høyttalere noen minutter før, når biblioteket stenger og innbruddsalarmen blir aktivert.

Hvordan blir min sikkerhet ivaretatt på biblioteket i meråpent-tiden?

Biblioteklokalet er videoovervåket av hensyn til din sikkerhet og som beskyttelse for bibliotekets inventar og utstyr. Det tas stikkprøver av at kontrakt og regler overholdes. I meråpent-tiden er bibliotekdøren låst. For å slippe inn, må man ha oppgradert bibliotekkortet til adgangskort.

Hva gjør jeg hvis jeg opplever en utrygg situasjon på biblioteket i meråpent-tiden?

Opplever du en utrygg situasjon, bør du forlate biblioteket. Du kan også tilkalle vekter på tlf: 415 60 002 (gjelder Tønsberg og Færder bibliotek). Gjelder det liv og helse, tilkaller du nødetatene på telefon 110 – 112 – 113. Hvis brannalarmen går, må du forlate bygningen umiddelbart.

Er kafeen åpen når det er meråpent?

Sjekk WITH brød&kaffe sine facebooksider for oppdatert informasjon om åpningstider til kafeen.
 

Translate »