Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Skeiv lesesirkel for voksne

onsdag 12. oktober 2022, kl.18:00 - 19:00

Gratis, ingen påmelding

Har du lyst å lese og prate om skeive bøker med andre? Hver måned leser vi en bok med skeivt tema sammen og så møtes for å snakke om den og andre bøker vi har lest. Det stilles med enkel servering.

Dere bør ha lest (litt av, eller hele) boka før vi møtes. Bøkene kan lånes på Tønsberg og Færder bibliotek eller skaffes fra andre bibliotek.
Det ble presentert tre bøker på det første møtet: “Every heart a doorway” av Seanan McGuire, “This is how you lose the time war” av Amal El-Mohtar og Max Gladstone, og “Evelyn Hugos syv ektemenn” av Taylor Jenkins Reid.

Sammen valgte vi å lese “Every heart a doorway” av Seanan McGuire: «En lettlest fantasy om barn som kom tilbake fra Eventyrland, Narnia, Oz, og mange andre magiske land. Et rikt persongalleri som leker seg med fantasy- og eventyr-sjangerne og spør spørsmålet:Hva skjedde etter den magiske reisen, og hvor hører man egentlig hjemme?«

Ønsker du å delta på neste møte kan du bestille boken på bibsok.no eller sende oss en epost på biblioteket@tnb.no så kan vi skaffe den til deg!

Liten (frivillig) hjemmelekse til nestegang: Hva slags magisk verden tror du at du hadde falt inn i?

Gratis, ingen påmelding

Detaljer

Dato:
onsdag 12. oktober 2022
Tid
18:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis, ingen påmelding
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek, Blackboxen
Storgaten 16
Tønsberg, 3126 Norway
+ Google-kart
Translate »