Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Introduksjon til forestillingen Don Quijote

13. oktober, kl.13:00 - 14:00

Onsdag 13. oktober spiller Riksteatret Don Quijote på Nøtterøy Kulturhus. Vi har gleden av å invitere til en lærerik og fornøyelig introduksjon på Tønsberg og Færder bibliotek kl. 13.00 samme dag.    

 Møt den engasjerte forfatteren og programlederen Liv Gulbrandsen i samtale med skuespillere og bibliotekets egen Halvor Steigre.     

Liv har i en årrekke formidlet litteratur og er blant annet kjent for sine humoristiske oppsummeringer av litterære verk. Nå gir hun deg alt du ikke visste du kunne vite om radarparet Don Quijote og Sancho Panza. Bli med på en turbulent reise i tiden Cervantes skrev og skapte en av verdenslitteraturens mest underholdende og fornøyelige bøker.     

De fleste har hørt om Don Quijote, noen har kanskje en gang sett en film, men de færreste har lest boken. Ikke så rart; den består av 2000 sider med 126 kapitler som hvert er en historie for seg. I Riksteatrets nye dramatisering av Don Quijote får du komedie på laveste plan og filosofi på høyeste plan, om hverandre.   

Varighet: cirka 45 minutter.
Pris: Introforedraget er gratis.
Påmelding: Ingen påmelding.

Velkommen!     

Introduksjonen blir arrangert i samarbeid med Nøtterøy Kulturhus og Riksteatret. Teaterstykket Don Quijote spilles på Nøtterøy Kulturhus onsdag 13. oktober kl. 19.00

Lenke til billetter til teaterforestillingen kl. 19.00

Detaljer

Dato:
13. oktober
Tid
13:00 - 14:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek, Blackboxen
Storgaten 16
Tønsberg, 3126 Norway
+ Google-kart
Translate »