Gjør deg klar til Sommerles!

24.05.2021

Tirsdag 1. juni kl. 00.00 starter Sommerles og vi på biblioteket gleder oss. Det håper vi dere også gjør!

Sommerles gjør det morsommere å lese!  På sommerles.no lager du en profil, der kan du registrere bøkene du leser, samle poeng og løse oppgaver. Når du har nok poeng kan du komme på biblioteket for å hente premie. Og ikke minst, du kan lese Den magiske regnskogen skrevet av Mari Moen Holsve. 

Sommerles er for alle! Enten du leser vanlige bøker eller tegneserier, hører på lydbøker, leser e-bøker i Bookbites eller blir lest for, all lesing teller!

Lurer du på noe om Sommerles? Kanskje finner du svaret på denne siden.

Vi har laget en egen podkast om Sommerles – Sommerlespodden – i 4 episoder. I Sommerlespodden snakker vi om hva sommerles er og gir boktips til deg som lurer på hva du skal lese.  

 

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med!
Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, og vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart.

Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no, det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer.

Ta turen innom altom.sommerles.no for mer informasjon – eller besøk ditt lokale bibliotek.

 

 

 

 

Sommerles starter om:

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Translate »