Forny via SMS

Du kan fra mobiltelefon fornye alle lånene dine med kun én SMS til nr 2242. OBS: Reserverte titler blir ikke fornyet.

Send en SMS med teksten: bib forny og nummeret fra lånekortet til 2242. Eks: bib forny N999999999 (N999999999 er lånenummeret fra felles lånekort). Store og små bokstaver fungerer om hverandre.

Felles for bibliotekene i Norge

Løsningen vil gjennomgå alle lån som er registert på ditt felles lånekortnummer og fornye de lånene som kan fornyes. (Innlån forsøkes fornyet hvis eierbiblioteket er et Bibliofil-bibliotek). Hvis man har registert andre familiemedlemmer i Familiemappa, vil disse også automatisk bli forsøkt fornyet. Du får en SMS som kvittering med opplisting av hvor mange lån som har blitt fornyet i de forskjellige bibliotekene du er tilknyttet, samt første leveringsfrist etter fornyelsen for hvert bibliotek.

Etter kort tid kommer det kvittering som SMS til samme mobiltelefonnummer. Tjenesten koster 2 kr, og blir automatisk belastet din telefonregning.

Virker det fra utlandet?

Det er fullt mulig å fornye fra utlandet. Man må ha et norsk mobilabonnement, det kan ikke gjøres fra utenlandske abonnement. Det er ikke nødvendig å ikke legge 0047/+47 foran nummeret.

Hvis det ikke fungerer for deg kan det være at du har en sperre i abonnementet som gjør at du ikke får lov til dette. Da må du sjekke med leverandøren av mobilabonnementet ditt.

Translate »