Faste tilbud

Atekst

Advokatvakt

Trenger du råd innenfor juridiske saker? Da kan Advokatvakten hjelpe deg!
Den Norske Advokatforening i Vestfold tilbyr gratis juridisk veiledning på Tønsberg og Færder bibliotek en torsdag i måneden. Rådgivningen er muntlig, og det beregnes cirka 20 minutter per person.

Atekst

Babysang

Er du i foreldrepermisjon og har lyst til å gjøre noe gøy og meningsfylt sammen med barnet ditt? Da kan babysang være tingen for deg! Babyer opp til 1 år kan delta på babysang sammen med far/mor på Revetal bibliotek.

Atekst

Filosofisk Hjørne

Interessert i filosofiske samtaler? Da kan du delta eller lytte til de store filosofiske spørsmålene og samtale om mellommenneskelige temaer.
Hver fredag i Blackboxen på Tønsberg og Færder bibliotek.

Atekst

Fransk samtalegruppe

Fransk samtalegruppe på Tønsberg og Færder bibliotek.

Atekst

Frivilligsentralen

Har du vansker med å komme deg til biblioteket fordi du er dårlig til beins? Blir det for tungt å bære bøkene hjem, eller til tog og buss, fordi armene ikke orker?
Tønsberg frivilligsentral og Tønsberg og Færder bibliotek samarbeider nå om et tilbud nettopp til deg! Annenhver tirsdag formiddag kan de som vil, bli hentet hjemme av Frivilligsentralens minibuss og kjørt til biblioteket i Tønsberg.

Atekst

IT-hjelp på biblioteket

Elever fra Greveskogen videregåendes IKT-servicefag vil være på biblioteket i Tønsberg hver onsdag og torsdag for å hjelpe publikum med dataspørsmål og å gi en-til-en veiledning.

Atekst

Kinotek

Hver mandag i perioden fra september til mai er barn i barnehagealder hjertelig velkommen til kinotek på Tønsberg og Færder biblioteket. Klokken 11.00 viser vi en film som passer best fra 3 år og oppover.

Atekst

Leksehjelp

Trenger du hjelp med lekser? Du kan få leksehjelp både på Tønsberg og Færder bibliotek og på Revetal bibliotek. Dette er en møteplass der frivillige leksehjelpere legger til rette for mestring, motivasjon og et godt læringsmiljø. Du kan få hjelp i de fleste fag.

Atekst

Lesestund

På Tønsberg bibliotek er det ukentlig lesestund i perioden fra september til mai. Lesestunden er beregnet for barn mellom 3 til 6 år og har en varighet på rundt 30 minutter.

Atekst

Ordførerhjørnet

Engasjerer du deg i den lokale politikken? I kafeen kan du treffe ordføreren. Hun er tilgjengelig for samtaler og spørsmål.

Atekst

Programmering og digitalt verksted

Lyst til å lære programmering? På Tønsberg og Færder bibliotek kan du få hjelp av Kodeklubben til å forstå og beherske dataverktøyene bedre, ved å ikke bare bli forbrukere av det andre har laget, men også være kreativ og skape ditt eget innhold.

Slekt og Data

Slekt og Data Tønsberg og Slekt og Data Re holder medlemsmøter for alle som vil lære mer om slektsforskning, kilder og hvordan man går fram.

Atekst

Småbarnssang

Hver fredag formiddag kl. 10.30-11.30 kan barn mellom 1-3 år delta på småbarnsang på Revetal bibliotek sammen med en voksen. Ingen krav til sangstemme, her er det plass til alle!

Atekst

Tur og litteratur

Felles avreise fra Revetal bibliotek kl. 11.00. Ta med matpakke og drikke, ha godt fottøy og klær som passer været. Vi spiser ute hvis været tillater det, hvis ikke spiser vi på biblioteket. Husk sitteunderlag! På enkelte turer kan det være hyggelig å ha med kikkert.

Translate »