Djevelen vil alltid finne deg

torsdag 17. desember 2020

Bokfakta:

Tittel:
Djevelen vil alltid finne deg
Forfatter:
Lars Mæhle
Utgivelsesår:
2019

Onu bor sammen med moren i en bygd. De bor ved siden av presteboligen som har stått tom ganske lenge. Plutselig kommer det er ny familie som flytter inn der. Hele familien er svartkledd og det er noe rart med hele familien. Datteren Regina skal gå i samme klasse som Onu, Alex og Irmelin, noe som gjør at de plutselig blir fire stykker i klassen. 

Dagen Regina begynner i klassen så får de et foredrag om en grotte som finnes i bygda. Grotta ligger på et hellig sted, og det er mange som mener at dette er grotten til djevelen! Alex utfordrer Onu og Irmelin til å gå inn i grotta på kveldstid, og til tross for at de blir ganske redd så gjennomfører de turen. Dette fører til at de finner selveste svarteboken. Mens de er inne i grotta så kommer det noen andre inn, men de blir reddet av noen flaggermus. 

 

Djevelen vil alltid finne deg er en grøsser, hvor det viser seg at djevelen snart skal bli gjenfødt. Men hva er det egentlig som skjer og hvem kan Onu og de andre egentlig stole på i bygda? Når man leser boka, så må man følge med å se om klarer å finne ut hva som skjer og hvem man kan stole på. 

Translate »