Booking av møterom i Tønsberg

Følgende gjelder fra 3. mars 2021.

Fra onsdag 3. mars er det påbudt å bruke munnbind når du besøker biblioteket. Munnbindet kan eventuelt tas av når du sitter med god avstand til andre, men må være på når du kommer og går.  Barn under 12 år og personer som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind, trenger ikke å bruke munnbind. Barn under to år skal ikke bruke munnbind i det hele tatt.

Vi åpner for booking av møterom.

Unntak er booking av møterom til arrangementer / åpne møter. Medlemsmøter, inkl. møter i foreninger o.l. regnes som arrangementer.

Det er fremdeles et max antall som kan være inne på møterommene. Det vil skiltes på dørene hvor mange som kan oppholde seg i rommene samtidig.

Det er nedre grense på 3 personer for å kunne booke et rom (2 på Lille Sverdrup).

Lille Sverdrup – max 2 personer,
Store Sverdrup – max 5 personer
Bjørneboe – max 5 personer
Kreatoriet – max 10 personer.

Send epost til moterom@tnb.no for å låne et møterom. For å låne møterom samme dag kan det gjøres i skranken.

 

Følgende gjelder vanligvis for møterommene:

Store Sverdrup er stille lesesal for maks 10 personer
Kreatoriet kan lånes for maks 20 personer, Bjørneboe kan lånes for maks 10 personer og Lille Sverdrup kan lånes for maks 4 personer
Den som låner rommet er ansvarlig for å overholde smittevernreglene og sørge for at bordflater vaskes over etter bruk
For å låne møterom send en epost til moterom@tnb.no For samme dag kan det gjøres i skranken.

Tønsberg og Færder bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom til grupper på minimum tre personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Rommet skal settes tilbake slik det vises på bildet. Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter kan lånes av andre. Reglement for utlån av møterom og utleie av lokaler.

Hvis du ønsker å bruke møterommene etter åpningstiden (meråpent bibliotek) må du oppgradere bibliotekkortet ditt og ha lest og forstått Branninstruks for lånetakere av møterom. Les mer om meråpent.

Hvis du ønsker å bruke et rom samme dag kan du henvende deg i skranken når den er betjent. Ved forespørsel om ledig rom fram i tid ber vi deg sende e-post til moterom@tnb.no Det tar vanligvis 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag).

Under kan du se når de forskjellige møterommene er opptatt. Du kan også bestille mat til møte ved å ringe With bok & kaffe på telefon: 33 31 64 70.

Informasjon om utleie av lokaler

Informasjon om rommene (grupper på minimum tre personer)
(Rommet skal settes tilbake slik det vises på bildet)

Lille Sverdrup

8 stoler og bord (Ikke noe teknisk utstyr)

Store Sverdrup

Lesesal for maks 10 personer.

Kreatoriet

16 stoler og bord + 4 ekstra stoler (Projektor med liten høyttaler i taket med HDMI, VGA og stereo minijack lydkabel til pc)

Bjørneboe

10 stoler (Projektor og høyttalere, kun HDMI-kabel og stereo minijack lydkabel).

Translate »