Booking av møterom i Tønsberg

Dette gjelder for møterommene:

Den som låner rommet er ansvarlig for å overholde til enhver tid gjeldene smittevernreglene og sørge for at bordflater vaskes over etter bruk

For å låne møterom send en epost til moterom@tnb.no For samme dag kan det gjøres i skranken.

Tønsberg og Færder bibliotek tilbyr gratis utlån av selvbetjente møterom til grupper på minimum tre personer, hovedsakelig til frivillige foreninger, lag og studiegrupper.

Rommet skal settes tilbake slik det vises på bildet. Rom som ikke blir benyttet innen 15 minutter kan lånes av andre. Reglement for utlån av møterom og utleie av lokaler.

Hvis du ønsker å bruke møterommene etter åpningstiden (meråpent bibliotek) må du oppgradere bibliotekkortet ditt og ha lest og forstått Branninstruks for lånetakere av møterom. Les mer om meråpent.

Hvis du ønsker å bruke et rom samme dag kan du henvende deg i skranken når den er betjent. Ved forespørsel om ledig rom fram i tid ber vi deg sende e-post til moterom@tnb.no Det tar vanligvis 2 arbeidsdager før du får svar om du kan bruke rommet (bestillinger behandles mandag-fredag).

Under kan du se når de forskjellige møterommene er opptatt. Du kan også bestille mat til møte ved å ringe With bok & kaffe på telefon: 33 31 64 70.

Informasjon om utleie av lokaler

Informasjon om rommene (grupper på minimum tre personer)
(Rommet skal settes tilbake slik det vises på bildet)

Lille Sverdrup

8 stoler og bord (Ikke noe teknisk utstyr)

Kreatoriet

16 stoler og bord + 4 ekstra stoler (Projektor og høyttalere med HDMI- og VGA-kabel og stereo minijack lydkabel til pc) 

Bjørneboe

20+ stoler (Projektor og høyttalere, kun HDMI-kabel og stereo minijack lydkabel).

Translate »