Assassin’s Creed : Valhalla (spill)

fredag 11. desember 2020

Spillfakta:

Tittel:
Assassin’s Creed : Valhalla

Utgivelsesår:
2020

 

Den mest kjente spillserien i moderne tid setter nå fokus på vikingtiden, Norge og England. Tidligere har serien besøkt antikkens Hellas, Egypt, korstogene i Midtøsten, renessansen i Italia, borgerkrigen i USA osv.

Du velger om du vil spille som en mann eller kvinne ved navn Eivor. Historien starter i Norge i år 800, men snart vender Eivor og klanen hennes vikingskipet mot England for å søke nye hjem og allianser. Noen kongedømmer møtes med makt, andre med handel og samarbeid.

I tillegg til hovedhistorien er det mange spennende sideoppdrag. I andre lignende spill fra RPG-sjangeren kan haugevis med sideoppdrag av og til føles som et hinder, men i Assassin’s Creed Valhalla er sideoppdragene en fornøyelse som gir en dypere tilnærming til historien og miljøet. Du må sette av god tid til dette spillet.

Assassin’s Creed-spillene har en spennende evne til å blande inn historiske fakta, virkelige personer og steder med action, fantasi og vakre filmatiske scener. Du trenger ikke nødvendigvis ha spilt de andre spillene i serien, da mye har endret seg siden det første spillet kom ut. Det vil være referanser til ting som har skjedd tidligere, men ikke så mye at det ikke blir forklart underveis.

Dette er rett og slett en spennende, givende og oppslukende reise tilbake til vikingtiden.

Translate »