Arrangementer januar og februar

11.12.2020

Slipp av program for januar og februar 2021

Etter et langt år med mange avlysninger og plass til færre enn vanlig på arrangementene er det ekstra hyggelig å kunne presentere programmet for Tønsberg og Færder bibliotek for januar og februar 2021.
Arrangementene er fortsatt preget av situasjonen vi er i men sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi igjen klart å sette sammen et variert program for de aller fleste.

 

 

For de musikkinteresserte kan vi friste med en kveld om Nick Caves tekster og musikk med Johnny Halberg, Arvid Skancke Knutsen, Alf van der Hagen og Maria Kjos Fonn.
Det blir forfattermøte hvor kritikerroste Maria Navarro Skaranger har valgt å få møte Tove Nilsen til en samtale.
For de små barna kan vi friste med at Ruffen kommer på besøk på familieforestilling i Tønsberg og på Tjøme, mens på Revetal dukker forestillingen Temmelig Hemmelig opp.
Også nå vil en del av arrangementene strømmes slik at flest mulig kan få med seg arrangementene.

 

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.
Translate »